help: bricked h3950 :(

"Although it is not the most appropriate place, I would like to ask for help.
I've just removed the Familiar Linux bootloader from an iPAQ h3950 to reinstall Windows CE. But I uploaded the h3650 backup by mistake. Since then the handheld won't even start, the display remains gray. Is it somehow possible to reinstall parrot, or any other bootloader?"

Bár nem én fogalmazok ilyen szépen angolul, a probléma engem érint. Vagyis az történt, hogy tegnap az iPAQ h3950 -es gépről lekaptam a Familiar Linuxot, hogy valami mást (jobbat) kipróbálhassak. Ennek első lépése az, hogy vissza kellett pakolni a Windows CE -t mindenestül, hiszen (szinte) minden leírás abból indul ki, és ahhoz alkalmazkodik. Nagyon szépen visszament a telepítéskor készített backup, viszont ezeknek a kütyüknek van egy speciális bootloadere, amelyet "parrot" -nak hívnak. Nos, ezt elhibáztam, mivel a kütyüé nem volt meg (nem értem, arról miért nem készült backup), ezért visszatettem egy régebbi, h3650 -es kütyüét.
Csak az nem jutott eszembe, hogy abban még egy másik, régebbi processzortípus van, így az arra elkészített parrot nem fog futni ezen a kütyün. Nem is fut, "bricked" lett, vagyis ha bekapcsolom, akkor szürke lesz az egész kijelző, és ennyi.
Ha valakinek van kedve Guglizni (én is teszem a témában azóta), hogy milyen módon lehetne a parrot -ot újratelepíteni, vagy a kütyüt valamilyen service módba kapcsolni (figyelem, nincs parrot, így azok a leírások, amelyek abból indulnak ki, eddig nem vezettek eredményre), na annak nagyon örülnék.

Ui.: Ami segíthet esetleg, hogy van "cradle" (ajzat), vagyis soros porton és USB -n keresztül hozzá tudom csatlakoztatni a számítógéphez. És az eszköz root-fájlrendszerén már rajta van működőképesen a Windows CE (szerintem nem sérült meg), csak a rendszerszerbetöltő nem tudja elindítani.

Címkék: