Debrecenfalu

Térben és időben orientált bejegyzések

Készül a Debrecenfalu, és – minő meglepetés – egyebek mellett lesz rajta bloggolási lehetőség is. Viszont sokféleképpen lehet. Az egyik a "planet" stílus, amikor mindenki ír a saját oldalán a blogjába, a megfelelő bejegyzéseket megjelöli egy címkével, a címke-listához tartozó RSS-t pedig megadja az oldalon. Ennek az előnye, hogy mindenki a saját, jól megszokott oldalán írhatja a bejegyzéseket, és csak egy adatot kell megadnia, minden más automatikusan zajlik, a létrejött bejegyzés pedig az ő oldalukon marad. Több oldalon is található ilyen Planet, pl.

Címkék: 

Debrecenfalu - dolgozunk érte

Ahogy suttogó is említette, a hétvégén összeültünk kicsit hármasban PozAko-val egyetemben, hogy beszélgessünk a Debrecenfaluról. Felmerültek ötletek a technikai problémák megoldására, majd elég hamar eljutottunk arra a kérdésre, hogy milyen célokat érdemes kitűzni az oldallal, milyen lehetőségek rejlenek benne, egyáltalán merre érdemes mozdulni.

Címkék: 

Debrecenfalu tárhely ötletelés

Szóval akkor most ki kellene találni, hogy mi legyen a Debrecenfaluval
- már ha legyen vele valami. Illetve, hogy hol, mert tárhelyszűkében
vagyunk. Konstruktív ötletek jöhetnek százszámra - van rá három napunk.
Ezt e bejegyzést pedig oszd, terjeszd, hogy eljusson azokhoz, akiket érdekelhet. :)
Szóval három nap.
Indul.

Címkék: 

Debrecenfalu: a történet vége, vagy mégsem?

Talán páran, akik érdeklődtek a Debrecenfalu sorsa iránt, észrevehették, hogy hirtelen eltűnt az internetről. A történet - amely nem egy sikersztori - a következőképpen alakult:
Adott volt valaki, aki megkért egy honlap elkészítésére, és a hozzá való domain és tárhely lefoglalására. Az oldal elkészült, a szükséges eszközök is rendelkezésre álltak, amikor az ember csődöt jelentett. Miután kifizette előre a tárhelyet, az maradt nálam (neki nem kellett), kapcsolattartónak úgyis én lettem megadva.

Címkék: 

CivisWiki

Közben tovább bővültünk a Debrecenfalun, elindult a CivisWiki, egyelőre kísérleti üzemmódban.
Ismerkedjetek vele, próbálgassátok, a visszajelzéseket ott várom!  :)

Címkék: 

Debrecenfalu

Debreceni közösségi tér, avagy egy bulváros város mindennapjai.
Itt.

Írjátok, hirdessétek, terjesszétek.  :)

Címkék: