barlangos

Miután úgy alakult, hogy még mindig nem tudtam a blogon bezárni a kommentelést, mert "Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.", szóval érted, ezért inkább mesélek.

Ott kezdeném, hogy voltunk barlangászni az ősszel Aggteleken, kösz Denevércsoport, felejthetetlen élmény volt. :) A Baradla hosszú-túra elején mondogattam, hogy nem kell nekem sisak, bőven elég a fejlámpa. Amikor már harmadszor fejeltem bele a boltozatba nagy koppanással, akkor ismét rádöbbenhettem, hogy alkalmasint érdemes a tapasztaltabbakra hallgatni. Bár a barlangi zenehallgatás is nagyon érdekes volt (tökéletes akusztika volt a teremben), de mégis azt emelném ki leginkább, amikor félúton pihenésnél egy kis időre mindenki lekapcsolta a lámpát. Olyan mérhetetlenül mély és puha sötétség telepedett oda, amit még álmaidban sem tudsz elképzelni.
Aztán jött a Béke barlang, munkás ruha és a gumicsizmába csorgó hideg víz diszkrét bája. Megtanulhattam, hogy az ilyen vizet amúgy nem érdemes kiönteni, mert a következő alkalommal megint hideg megy a helyére, egy újabb kellemetlen élményt okozva. Hagyd bent, egy idő után "lábmeleg" lesz, illetve megszokod és csak annyit veszel észre a végén, hogy frankón felpuhult a bőr a lábadon.

A másik történet, hogy újfent voltam otthon. Erről sokat nem mesélnék, inkább tegyék ezt a képek, szerencsére szerfelett jól sikerült és a gesztenyefák is állnak még. :)

És most megint bejelentem a hibát a Freeblogon, hátha. A dolog azért is bosszantó, mert elvileg kószál valahol egy eltévedt bejegyzésem és így azt sem találhatom meg. Viszont legalább a Nap süt. :)

Címkék: 

Hozzászólások

Mert ugye: "...aki nem látta még a csend világát, az úgysem érti ezt..." Te meg már lehet sejtesz valamit :)