Debrecenfalu - dolgozunk érte

Ahogy suttogó is említette, a hétvégén összeültünk kicsit hármasban PozAko-val egyetemben, hogy beszélgessünk a Debrecenfaluról. Felmerültek ötletek a technikai problémák megoldására, majd elég hamar eljutottunk arra a kérdésre, hogy milyen célokat érdemes kitűzni az oldallal, milyen lehetőségek rejlenek benne, egyáltalán merre érdemes mozdulni. Mert a kialakítása csak egy dolog, és nem is a legnagyobb: Élettel megtölteni valamit, működővé varázsolni és közösséget építeni köré sokkal nehezebb.
A társalgásunk végén úgy váltunk el, hogy az oldal a közeljövőben újra jelentkezik, remélhetőleg valami új dolognak teret adva, miközben nem feledkezik meg a régi célokról sem.
Te pedig úgy segíthetsz, ha minél több ember figyelmét felhívod a Debrecenfalura, illetve közreműködsz a szerkesztésében és élővé tételében. Bízom benne, hogy te is olyan vagy, mint mi: Elfogulatlanul, alkalomadtán kritikai szemmel tekintve szeretjük a várost, amelynek a része vagyunk. Kapcsolódási pontokat keresünk benne, apró részleteket figyelünk meg. Nem az a célunk, hogy ellenségeskedést szítsunk, és szólunk le ötleteket anélkül, hogy ne tudnánk másik alternatívát nyújtani. Meghallgatunk és véleményezünk, mert nem feltétlenül az egyszerűbb út a célravezetőbb.

Tehát jövünk, lehet készülni: Debreceni bloggerek, szevasztok! :)

Ui.: Azt mondtam már, hogy van iWiW és Facebook felhasználói csoportunk?

Címkék: 

Hozzászólások

Keresek olyan oldalakat, ahol röviden tájékoztathatnék minél több embert a Méliusz Központ kulturális rendezvényeiről. Még csak (vagy már?) kétévesek vagyunk, bennünket kevesebben ismernek Debrecenfaluban, mint a régi kultúraszolgáltatókat (könyvtárunkat kivéve, mert a Hajdú-Bihar Megyei Könyvtár talán sokaknak ismerős, de két éve intenzívebben foglalkozunk rendezvényszervezéssel).
Szeretném, ha moderálnák a blogot, kigyomlálnák a trágár ... stb. beszólásokat, kifejezéseket, kötőszavakat!

Keresek olyan oldalakat, ahol röviden tájékoztathatnék minél több embert a Méliusz Központ kulturális rendezvényeiről. Még csak (vagy már?) kétévesek vagyunk, bennünket kevesebben ismernek Debrecenfaluban, mint a régi kultúraszolgáltatókat (könyvtárunkat kivéve, mert a Hajdú-Bihar Megyei Könyvtár talán sokaknak ismerős, de két éve intenzívebben foglalkozunk rendezvényszervezéssel is).
Szeretném, ha moderálnák a blogokat, kigyomlálnák a trágár ... stb. beszólásokat, kifejezéseket, kötőszavakat! (Ezért sok blogoldalról direkt kihagytam magam.)

A MÉLIUSZ KÖZPONT honlapján - www.meliusz.hu - elérhető Debrecenfalu a "Helyi linkek" menüpontból. Szeretném, ha minél többen látogatnák Debrecenfalut. Szeretném, ha a Méliusz Központot is látogatnák, nemcsak virtuálisan. Mi lenne, ha Debrecenfaluban is megtudnák a "debrecenfalusiak", mi újság a Méliuszban?
Július 8-ig I. Nemzetközi ex libris és kisgrafika kiállítás a II. emeleti kerengőben. Argentínától Japánig, Ausztráliáig 150 művész 567 gyönyörű munkáját láthatják!