Csepy

Gondoltam, készítek még egy bejegyzést, Csepyről.
Csepy minap megjegyezte, hogy bár milyen régóta ismerjük egymást, rákeresett a blogomban a nevére, és bizony egyetlen találat sem született a Csepy szóra.
Ezért aztán úgy éreztem, itt az ideje, hogy készüljön egy bejegyzés, ami róla, Csepyről szól. Egy olyan bejegyzést, amelynek minden mondatában legalább egyszer szerepel a Csepy szó, az egész bejegyzésben pedig legalább tízenegyszer. Nem tudom, miért pont ennyiszer, de a lényeg: Csepy jóbarátom.
Gyorsan végig is szaladtam a mondatokon, és félkövéren mindenhol kiemeltem Csepyt, hogy jobban látható legyen. Mondjuk Csepy amúgy is egy jól látható ember, még akkor is, ha ő mindent megtesz ennek elkerülése érdekében. Nos, így most, hogy lesz sok Csepy (nem úgy, Te kis pajzán), amit leindexel a kereső (talán a Google is), hozzájárultam az ő hírnevének emeléséhez, hiszen, mint tudjuk, Csepy jó srác.
Szóval, ez egy olyan bejegyzés volt, ami ha másról nem is; egyetlen, de annál nagyszerűbb dologról mindenképpen szólt: Csepyről. (ez volt a tízenegyedik)

Hozzászólások

Üdv Csepy! (12)

Óbazze, ez jó... amúgy tényleg. :)
És üdv Neked is. :)

Gondoltam besegítek. ;) Üdv koma. :)

Teljsen jó. Itt leszek egész nyáron Debrecenben. Valamikor találkozhatnánk, vagy valami hasonló. :)

Mindenképpen összehozzuk. :)